انتخابات در ایران؛ الگوی صداقت و سلامت
انتخابات در ایران را می توان به عنوان یکی از سالم ترین و صادقانه ترین الگوهای انتخابات در جهان دانست، انتخاباتی که به علت واقعی بودن و سلامت در برگزاری، خواست و رای مردم بدون هیچ شایبه ای به کرسی می نشیند. نمونه واضح آن تغییر مختلف رای اعتماد مردم به جناح ها و گرایش های سیاسی متنوع طی سال های گذشته در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری از جمله در انتخابات چند روز گذشته است که شاهد تغییرات گسترده و معنی دار در ترکیب منتخبان نهایی بسیاری از حوزه ها نسبت به دوره گذشته هستیم.
به گزارش هانسی، عباس شمسعلی در سرمقاله کیهان نوشت: با وجود گذشت چند روز از برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان، همچنان در بین مردم و رسانه ها بحث و گفت وگو و پرداختن به موضوع انتخابات ادامه دارد. انتخاباتی که یک بار دیگر پیش بینی های متوهمانه و تلاش های دلسردکننده شاید یک ساله رسانه های معاند و دشمنان این ملت برای زمینه سازی مشارکت زیر 20 درصد را به باد داد. تلاش هایی که در یک سال اخیر تشدید شده بود وگرنه این خط القایی و جنگ روانی و تبلیغی شبهه رسانه های آلت دست دشمنان این ملت و سرزمین سال هاست که هر روز ساعت ها در بیش از 200 شبکه فارسی زبان و با به کارگیری پرحجم شبکه های اجتماعی و هرگونه امکان و فرصت دیگر ادامه داشته است و دارد.
علاوه بر فعالیت های روزمره و پرحجم این شبکه رسانه ای، هر بار که قرار است در کشورمان انتخاباتی برگزار شود و مردم برای تعیین تکلیف اداره کشور از طریق انتخاب نمایندگان مجلس یا رییس جمهور و… پای صندوق های رای بیایند، این فعالیت رسانه ای و جنگ تبلیغی علیه این ملت به طور چشمگیری افزایش می یابد و تبدیل به کار ویژه گردانندگان این شبکه های وابسته می شود.
در این راه بیان تکراری برخی اتهامات بی پایه برای زیر سوال بردن اصل و سلامت و تاثیر انتخابات در ایران یک خط مشترک برای به تردید انداختن مردم و بازداشتن آنها از مشارکت در انتخابات بوده است. اما هر بار مشارکت قابل توجه مردم و نشان دادن اعتماد به سلامت و تاثیر انتخابات در کشورمان برگ دیگری بر دفتر ناکامی دشمنان افزوده است.
شاید بتوان پروژه بودن این اتهامات بی پایه به نظام انتخاباتی جمهوری اسلامی ایران را با مرور شبهه آفرینی و تردیدپراکنی در خصوص نتایج مشارکت با شکوه مردم در انتخابات ریاست جمهوری سال 88 بهتر متوجه شد. آنجا که بدون سند و به دروغ و در شرایطی که فاصله رای رییس جمهور منتخب با نفر دوم بیش از 11 میلیون رای بود، دشمنان و معاندین از طریق رسانه های متنوع خود و کمک پادوهای داخلی پروژه فتنه انگیزی، در اقدامی برنامه ریزی شده از قبل به دروغ تقلب و دستکاری در نتایج دامن زدند.
دروغی که آن قدر پرحجم بود که چند روزی برخی از مردم فریب خورده را نیز همراه خود کرد، مردمی که خیلی زود متوجه اصل ماجرا و دروغ بودن ادعای تقلب شدند و از سران فتنه و زمین طراحی شده دشمن فاصله گرفتند. آن روز کسانی برای خدشه به رای ملت تلاش می کردند و در مقابل نظام و در راس همه رهبر انقلاب با همه وجود پای صیانت از رای مردم ایستادند چون به واقع میزان را رای مردم می دانستند.
دیری نگذشت که برخی عناصر دخیل در فتنه اعتراف کردند که هیچ گونه تقلبی در انتخابات سال 88 رخ نداده و اساساً امکان تقلب و تغییر آرا در انتخاباتی با سازوکار انتخابات در ایران ممکن نیست.اینجا نیز یک بار دیگر سلامت انتخابات و صداقت مسیولان جمهوری اسلامی ثابت شد و روسیاهی ماند برای سران فتنه و معاندان و دشمنان طراح این سناریو.
این ایستادگی پای رای مردم را چند سال پیش از این هم رهبر معظم انقلاب به صراحت نشان داده بودند. آنجا که در آستانه برگزاری انتخابات مجلس هفتم، تلاش ها و زمزمه هایی برای تاخیر در برگزاری آن انتخابات از سوی برخی سیاسیون و محافل سیاسی مطرح می شد، همان زمان ایشان در دیدار با جمعی از مردم در 15 بهمن سال 1382 انتخابات را مظهر حضور و قدرت مردم در اداره کشور برشمردند و قاطعانه فرمودند: «انتخابات مجلس حتی بدون یک روز تاخیر، در اول اسفند برگزار خواهد شد.»
سال ها بعد در جریان حضور پرشور مردم در انتخابات ریاست جمهوری سال 1392 وقتی آقای روحانی رییس جمهور منتخب در عرصه رقابت انتخاباتی با کمتر از یک درصد رای بیشتر از حد نصاب توانست بر کرسی ریاست قوه مجریه بنشیند، یک بار دیگر سلامت انتخابات و تلاش صادقانه و میلیمتری نظام و برگزارکنندگان انتخابات برای امانت داری و صیانت از رای مردم به طور ویژه به اثبات رسید تا باز هم روسیاهی سران فتنه تشدید شود و مردم از آنها بپرسند چطور نظامی را که از کمتر از یک درصد رای هم نمی گذرد به تقلب 11 میلیونی در انتخابات سال 88 متهم کردید؟
در انتخابات های سال های اخیر هم این تهمت نخ نما از سوی بیچارگان اجاره ای استودیوهای وابسته تکرار شده است، اما مگر می شود صداقت و سلامت اثبات شده را با تهمت های بی سند خدشه دار کرد؟
این سلامت در برگزاری انتخاباتی که برگزارکنندگان آن که خود مردم هستند از انبوه معلمان زحمت کش تا کسبه و معتمدان محل و جوانان پاک دست حاضر در صحنه برگزاری انتخابات در شعب اخذ و شمارش آرا و مسیولان بالادست برگزاری انتخابات و خود را متعهد به صیانت از رای مردم می دانند نمی توان به راحتی زیر سوال برد.
در دو سه انتخابات اخیر شاهد کاهش چند درصدی مشارکت در انتخابات بوده ایم که دلایل مختلفی از جمله گلایه مردم از شرایط معیشتی و اقتصادی می تواند مهم ترین علت آن باشد، با این حال اعلام دقیق و صادقانه میزان مشارکت مردم بدون کم و کاست از سوی مسیولان خود گواهی دیگر بر صداقت آنها و سلامت انتخابات در ایران است. اگر بنا بر صداقت و سلامت انتخابات نبود، نمی توانستند مثلاً میزان مشارکت را بالاتر از این اعلام کنند؟
به واقع انتخابات در ایران را می توان به عنوان یکی از سالم ترین و صادقانه ترین الگوهای انتخابات در جهان دانست، انتخاباتی که به علت واقعی بودن و سلامت در برگزاری، خواست و رای مردم بدون هیچ شایبه ای به کرسی می نشیند. نمونه واضح آن تغییر مختلف رای اعتماد مردم به جناح ها و گرایش های سیاسی متنوع طی سال های گذشته در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری از جمله در انتخابات چند روز گذشته است که شاهد تغییرات گسترده و معنی دار در ترکیب منتخبان نهایی بسیاری از حوزه ها نسبت به دوره گذشته هستیم.
در این انتخابات است که «میزان، رای ملت است» وگرنه در انتخاباتی مانند انتخابات ریاست جمهوری آمریکا گاه شاهد بوده ایم در یک سازوکار عجیب فردی به عنوان رییس جمهور انتخاب شده است که رای مردمی کمتر داشته است. آیا واقعاً در چنان انتخاباتی رای و نظر مردم به کرسی می نشیند؟
باید بیش از پیش هم مردم و هم مسیولان قدر این نظام انتخاباتی سالم و موثر را بدانند، البته مردم ما حتی آن کسانی که ممکن است رای سفید در صندوق بیندازند هم به ساختار و سلامت انتخابات در کشور اعتقاد دارند و همان طور که گفته شد، بخش عمده و اکثریت آن عده از هموطنانی که در پای صندوق رای حاضر نشدند نه از روی بی اعتمادی به انتخابات بلکه به دلایلی همچون گلایه از شرایط معیشتی و اقتصادی تصمیم به عدم مشارکت گرفته اند که البته وظیفه مسیولان دولتی و نمایندگان فعلی و منتخبان جدید مجلس را در رفع مشکلات مردم و جلب رضایت و بازگشت انگیزه مشارکت آنها دوچندان می کند؛ هرچند مشارکت تقریباً مشابه انتخابات چهار سال قبل مجلس و کاهش نیافتن محسوس آن با وجود افزوده شدن مشکلات اقتصادی و پررنگ شدن دشمنی های خارجی، می تواند یک معنی داشته باشد و آن اینکه مردم همچنان به اصلاح امور و رفع مشکلات و تلاش های انجام شده در این دولت و مجلس امیدوارند.
مسیولان محترم باید به طور ویژه قدر این رای و مشارکت مردمی را بدانند. رای جهاد گونه ای که روز گذشته رهبری در خصوص آن فرمودند: «از ملّت ایران به خاطر حضورشان در پای صندوق های رای تشکّر می کنم. ملّت ایران با این حضور، هم یک وظیفه اجتماعی و تمدّنی را انجام دادند، هم یک جهاد انجام دادند. می گوییم «جهاد»؛ چرا؟ چون در مقابل تبلیغات دشمنان بود. تقریباً حدود یک سال، دشمنان ملّت ایران، دشمنان ایران اسلامی، دشمنان جمهوری اسلامی از اطراف دنیا تلاش کردند که مردم را از [شرکت در] انتخابات منصرف کنند و انتخابات را از رونق بیندازند. مردم با حضور خودشان در پای صندوق ها، در مواجهه با این حرکت دشمنان، یک حرکت بزرگ و حماسه آمیزی را انجام دادند؛ بنابراین، این یک «جهاد» بود.»
پایان خبر هانسی
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "انتخابات در ایران؛ الگوی صداقت و سلامت" هستید؟ با کلیک بر روی عمومی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "انتخابات در ایران؛ الگوی صداقت و سلامت"، کلیک کنید.