تولید زعفران ارگانیک سوپرنگین در دانشگاه آزاد بروجرد

تولید زعفران ارگانیک سوپرنگین در دانشگاه آزاد بروجرد

زعفران کشت‌شده در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد با خلوص بالا و بهترین کیفیت به‌صورت کاملاً ارگانیک و سوپرنگین برای نخستین‌بار به بازار عرضه شد.

به گزارش خبرنگار هانسی، برای نخستین‌بار زعفران کشت شده در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد با خلوص بالا و بهترین کیفیت به‌صورت کاملاً ارگانیک و سوپرنگین به بازار عرضه شد.

برداشت زعفران این دانشگاه در ماه‌های آبان و آذر ۱۴۰۳ صورت گرفته و پس از بسته‌بندی دقیق به‌صورت دو گرمی و یک مثقالی به بازار عرضه شد.

تولید عفران ارگانیک سوپرنگین در دانشگاه آزاد بروجرد

در روز نخست عرضه محصول به‌دلیل مرغوبیت رنگ، طعم و عطر بیش از ۸۰ درصد محصول فروش رفت.

فرآیند کاشت، داشت تا برداشت و بسته‌بندی با نظارت کامل متخصصان و تحت‌نظر اعضای هیئت علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی واحد بروجرد و از طریق مرکز تحقیقات گیاهان دارویی، سلامت و امنیت غذایی صورت گرفت و مقرر شد درراستای افزایش درآمد‌های غیرشهریه‌ای طرح‌های تحقیقاتی افزایش تولید زعفران در هکتار اجرا و از نتایج آنها استفاده اجرایی شود.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "تولید زعفران ارگانیک سوپرنگین در دانشگاه آزاد بروجرد" هستید؟ با کلیک بر روی فرهنگ و هنر، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "تولید زعفران ارگانیک سوپرنگین در دانشگاه آزاد بروجرد"، کلیک کنید.