فساد فوتبال ایران به جشنواره فیلم فجر رفت
![اره | جشنواره فساد فوتبال ایران به جشنواره فیلم فجر رفت](/wp-content/uploads/2025/02/1528069_356.png)
نشست خبری فیلم سینمایی «بازی را بُکش» با حضور محمد ابراهیم عزیزی کارگردان و مصطفی کیایی تهیهکننده اثر در برج میلاد برگزار شد.
در ابتدای این نشست، مصطفی کیایی تهیهکننده فیلم گفت: من از طریق محمد بحرانی با فیلمنامه این کار آشنا شدم. با توجه به فضا و مضمونی که داشت، احساس کردم این متن قابلیت تبدیل شدن به یک فیلم خوب را دارد. فیلم ساختن در فضای ملتهب و پرهیجان فوتبال، چالشها و سختیهای خود را داشت، اما در نهایت خوشحالم که این فیلم ساخته شد.
محمدابراهیم عزیزی، کارگردان فیلم، درباره شکلگیری ایده اولیه گفت: در ابتدا قرار بود همراه همسرم فیلمی کوتاه بسازم درباره ماجراهایی که بین دو نیمه در رختکن پیش میآید. بعدها همسرم یک خبر فوتبالی دید و به من آن را نشان داد. با کمی پرداخت و گفتوگو درباره آن، به طرحی کلی از مفهوم “تبانی” در فوتبال رسیدیم. یکی از دوستانم فیلمنامه را به دست مصطفی کیایی رساند و در نهایت، فیلمنامه اثر نوشته و فیلم ساخته شد.
او درباره تحقیقات میدانی فیلم بیان کرد: ما به قهوهخانهها سر میزدیم و در لوکیشنهای مختلف تحقیق میکردیم. آنجا با شخصیتی عجیب آشنا شدم که من را تهدید میکرد اگر فیلمبرداری کنی، دوربینت را میشکنم و کمی ما را ترساند. ساختن این فیلم بیشتر از پول، نیاز به جسارت داشت که خوشبختانه گروهی جسور پای فیلم آمدند و کار ساخته شد.
عزیزی با اشاره به رویکرد فیلم در نمایش فساد گفت: اینکه ما به موضوعاتی درباره فساد اقتصادی بخندیم و موقعیت و اثر را کمدی بسازیم، کملطفی کردهایم. زیرا این موضوع بسیار تلخ و تراژیک است.
محسن کیایی، بازیگر این فیلم، درباره تجربه حضور در این پروژه گفت: در چند سال گذشته، جدا از آثار کمدی، در فیلمهای جدی بسیاری نیز ایفای نقش کردهام. ابتدا قرار بود در این پروژه سرمایهگذاری کنم و فیلم را تولید کنیم. اما بعد، کارگردان به من این نقش را پیشنهاد داد و ما شروع به مذاکره درباره مختصات شخصیت کردیم.
پوریا رحیمی سام، دیگر بازیگر فیلم، گفت: اغلب پسربچههای ایرانی، رویای فوتبالیست شدن را گوشه ذهن خود داشتهاند. همه ما درباره فوتبال حرف میزنیم و دقیقه نودهایی را به یاد داریم که آرزو میکردیمایکاش نتیجه تنها حاصل یک حادثه باشد.
محسن کیایی درباره فضای کلی فیلم و نحوه پرداختن به فساد در فوتبال گفت: من نمیتوانستم رئیس فدراسیون فوتبال را بیاورم و درباره او صحبت کنم یا از اسامی خاصی استفاده کنم. این کار میشد یک گزارش خبری یا مستند، اما در سینما، ما درام و قصه را تعریف میکنیم.
محمد بحرانی با اشاره به علاقهاش به فوتبال بیان کرد: من فوتبال را بسیار دوست دارم. ابراهیم عزیزی را از دوران دانشکده میشناسم و میدانم که در برههای میتوانست فوتبالیست شود، اما مسیرش جوری رقم خورد که فیلمی فوتبالی بسازد.
حسین جلیلی، مدیر فیلمبرداری فیلم، نیز توضیح داد: تمام قواعدی که در این کار استفاده شده است، برآمده از نگاه مستندگونه کارگردان است. من بر همین اساس سعی کردم به فیلم و کارگردان کمک کنم. ما روزانه پلانها و سکانسهای روز بعد را چک میکردیم تا به نتیجهای هماهنگ برسیم.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "فساد فوتبال ایران به جشنواره فیلم فجر رفت" هستید؟ با کلیک بر روی فرهنگ و هنر، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "فساد فوتبال ایران به جشنواره فیلم فجر رفت"، کلیک کنید.