هشدار سازمان غذا و دارو درباره مصرف چای کیسهای

مدیرکل آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو گفت: برخی کیسههای چای پلاستیکی هنگام قرار گرفتن در آب داغ، ذرات میکروپلاستیک آزاد میکنند که میتواند برای سلامت مضر باشد.
مهدی انصاری دوگانه، با اشاره به نتایج مطالعات اخیر درباره میکروپلاستیکها، افزود: این ذرات پس از ورود به سیستم فاضلاب، میتوانند منابع آبی مانند رودخانهها، دریاچهها و اقیانوسها را آلوده کنند و موجب تشدید آلودگی پلاستیکی در محیطهای آبی شوند.
وی ادامه داد: میکروپلاستیکها از طریق زنجیره غذایی وارد بدن انسان میشوند. جانوران دریایی این ذرات را میبلعند و در نهایت، با مصرف محصولات دریایی، این آلایندهها به بدن انسان منتقل میشوند که میتواند تهدیدی جدی برای سلامت باشد.
مدیرکل آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو، بر لزوم قانونگذاری سختگیرانه در زمینه تولید کیسههای چای و جایگزینی آنها با نمونههای فاقد پلاستیک تأکید و تصریح کرد: افزایش آگاهی عمومی، نقش مهمی در کاهش این آلودگی خواهد داشت.
وی تصریح کرد: با توجه به پیامدهای زیستمحیطی شناختهشده میکروپلاستیکها، اتخاذ تدابیر فوری برای حفاظت از اکوسیستمهای آبی و جلوگیری از ورود این آلایندهها به زنجیره غذایی ضروری است.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "هشدار سازمان غذا و دارو درباره مصرف چای کیسهای" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "هشدار سازمان غذا و دارو درباره مصرف چای کیسهای"، کلیک کنید.