چه کشورهایی انتخابات ایران را زیر سوال می برند؟!
واقعیت امر این است که «جمهوری اسلامی»، یک نظام مردم سالار دینی در مواجهه با روایت سازی غرب از اصل حکمرانی و الگوی «دولت – ملت» تلقی می شود.
به گزارش هانسی، محمدمهدی ایمانی پور، رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در یادداشتی نوشت: طی هفته های اخیر نظرسنجی های معناداری در آمریکا و اتحادیه اروپایی منتشر شده که از نارضایتی گسترده و عمیق شهروندان این کشورها نسبت به جریانات سنتی و حاکم غربی در انتخابات حکایت دارد. انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و پارلمان اروپا هر دو سال 2024 میلادی برگزار می شود.
نظرسنجی «یوروبارومتر» نشان داده است فقط 14 درصد مردم فرانسه تاریخ برگزاری انتخابات پارلمان اروپا را می دانند و در دیگر کشورهای عضو اتحادیه اروپایی نیز تمایلی عمومی درباره شرکت در انتخابات وجود ندارد. همچنین نظرسنجی دانشگاه کویینیپیاک در آمریکا نیز نشان می دهد اکثریت نسبی شهروندان این کشور با نامزدی مجدد ترامپ و بایدن در انتخابات ریاست جمهوری سال 2024 مخالف هستند. با توجه به این نظرسنجی ها و مستندات مشابه، نکاتی درباره رویکرد غرب در تقابل با انتخابات در ایران (چه به لحاظ ماهوی و چه ساختاری) وجود دارد که نمی توان به سادگی از کنار آنها گذشت.
1- غرب در حالی وقیحانه مشغول ترسیم حدود و ثغور دموکراسی و مردم سالاری ادعایی خود در دنیاست که شهروندان آمریکایی و اروپایی روز به روز بیشتر از لیبرال – دموکراسی وهم آلود و بحران ساز نهادهای قدرت فاصله می گیرند. وضعیت مشارکت جوانان در انتخابات پارلمانی اروپا به اندازه ای وخیم است که کمیسیون اروپا پروژه ای اضطراری تحت عنوان «MEET» را با هدف تشویق جوانان اروپایی به مشارکت در انتخابات پارلمانی تعریف و عملیاتی کرده است. مخالفت اکثر آمریکایی ها با ساختار انتخاباتی «کالج الکترال» نیز به اندازه ای عیان و آشکار است که حتی سران کاخ سفید نیز در ادوار مختلف نسبت به کاستی ها و ناکارآمدی آن اذعان کرده اند. سوال اصلی این است: صاحبان چنین ساختار انتخاباتی ضدمردمی، غیرمترقی و مبهمی چگونه به خود اجازه اظهارنظر درباره برگزاری انتخابات در دیگر کشورهای جهان را می دهند؟!
2- نکته بعد معطوف به نگرانی اصلی غرب در قبال پدیده انتخابات در ایران است. واقعیت امر این است که «جمهوری اسلامی»، یک نظام مردم سالار دینی در مواجهه با روایت سازی غرب از اصل حکمرانی و الگوی «دولت – ملت» تلقی می شود. امامین انقلاب اسلامی صراحتا و قویا بر نقش مردم در روند ایجاد و بقای انقلاب و نظام جمهوری اسلامی تاکید فرموده و گذار موفقیت آمیز کشورمان از بزنگاه ها و گلوگاه های مهم طی 45 سال اخیر را معلول همین آگاهی، غیرت و مسوولیت پذیری مردم عنوان کرده اند. از این رو تحلیل رفتار مردم در آوردگاه های انتخاباتی، همواره در کانون رصد و تحلیل دیگران (دوستان و دشمنان) قرار داشته است. بنابراین حضور مردم در صحنه دفاع از ایران مقتدر، همواره برای کشور فرصت آفرین و در مقابل، پاشنه آشیل غرب در مواجهه با ملت و نظام محسوب شده و خواهد شد.
3- رصد دقیق جنگ شناختی دشمن در برهه خاص کنونی (انتخابات مجلس شورای اسلامی) بسیار ضروری است. این جنگ شناختی و تاکتیکی، 2 رکن اساسی دارد: یکی پنهان کاری در قبال واقعیت انتخابات در جوامع غرب و چگونگی و سطح حضور مردم در انتخابات غربی – آمریکایی و ضعف ساختاری و شکلی انتخابات در غرب و دیگری، تمرکز بر رفتار انتخاباتی مردم ایران و تشویق آنها مبنی بر عدم حضور پای صندوق رای! غرب در پیشبرد این بازی هدفمند، از روش های متعددی از جمله «سانسور موفقیت های شکل گرفته و ناامید کردن مردم از آینده»، «غبارآلود کردن فضای کشور و بزرگنمایی مشکلات»، «اعتبارزدایی از مقدسات و هنجارهای عمومی و اجتماعی»، «ترویج الگوهای منحرف شناختی و اخلاقی» و «ترغیب نوجوانان به فردگرایی بازدارنده» استفاده می کند.
راه مواجهه با این روند، چیزی جز «تبیین»، «امیدآفرینی» و «آگاهی بخشی» نیست. تجمیع و تبیین حقایق انتخاباتی کشورهایی که مشغول دلسرد و مایوس کردن ملت و بویژه جوانان ما از حضور پای صندوق های رای هستند، خود گویای همه چیز برای ملت فهیم و آگاه ما خواهد بود.
منبع: روزنامه وطن امروز
پایان خبر هانسی
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "چه کشورهایی انتخابات ایران را زیر سوال می برند؟!" هستید؟ با کلیک بر روی عمومی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "چه کشورهایی انتخابات ایران را زیر سوال می برند؟!"، کلیک کنید.