درمان کبد چرب در زنان طب سنتی

یکی از روش های درمانی گیاهی برای رفع این بیماری کشنده، درمان کبد چرب با عرقیات است. عرق خارشتر، عرق بید، عرق کاسنی، و عرق شاه تره از جمله توصیه های خوراکی طب سنتی برای درمان کبد چرب با عرقیات هستند. مصرف دو تا سه بار زنجبیل تازه در هفته باعث می شود که با افزایش متابولیسم، بدن جذب چربی کمتری داشته باشداستفاده از  پک لاغری بیز  تناسب اندام را برای افرادی که مشکلات زمینه ای هم دارند مناسب است

درمان کبد چرب در زنان طب سنتی

به گزارش خبرگزاری تسنیم؛ زمانی که تمرکز ما  بر نحوه غذا خوردن و رعایت تدابیر صحیح غذا خوردن بیشتر شود، دلیلی برای ابتلا به بیماری ای مانند “کبد چرب” باقی نمی ماند.

در ادامه به برخی از تدابیر غذا خوردن صحیح و تغذیه ای برای بهبودی و حتی پیشگیری از ابتلا به کبد چرب اشاره شده است:

ــ فقط در صورت اشتهای واقعی، غذا خورده شود تا تداخل غذایی و روی هم خوری ایجاد نشود.

ــ هضم دهانی یا جویدن کافی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است؛ به این صورت که هر لقمه را کوچک برداریم و به اندازه 30 مرتبه در دهان بجویم تا به خوبی با بزاق دهان آغشته شود و به خوبی هضم دهانی انجام شود.

ــ در یک وعده غذایی، دو نوع غذا میل نشود و از درهم خوری به شدت پرهیز شود.

ــ مصرف لبنیات مانند ماست که خود یک غذای کامل است، نباید با غذاهای دیگر همراه باشد.

ــ در زمان هایی که بدن گرم است مثلاً بلافاصله بعد از فعالیت یا استحمام، سریع آب سرد خورده نشود و زمانی اندک را صرف کاهش حرارت بدن با استراحت یا شستن دست و صورت بکنیم و به آرامی آب بخوریم و از مصرف آب سرد و یخ پرهیز کنیم.

ــ مصرف آب سرد بلافاصله بعد از خواب و بین خواب نیز می تواند مخرب باشد.

ــ به دفع مواد زاید از بدن از جمله نداشتن یبوست توجه داشته باشید و در جهت درمان آن به روش طب سنتی اقدام کنید.

ــ انسداد در مسیر ریزش صفرا به روده از عواملی است که موجب هضم ناقص چربی ها می شود و در این مرحله هضم ناقص چربی ها سرانجام به کبد چرب منجر می شود؛ یبوست ناشی از این کاهش تولید و ترشح صفرا نیز در زمره عوامل پیدایش کبد چرب است.

درمان کبد چرب با سرکه سیب

سرکه سیب تجمع بیش از حد چربی در کبد را کاهش می دهد و موجب کاهش وزن می شود. از طرف دیگر این سرکه از کبد محافظت می کند و نقش مهمی بر عملکرد کبد دارد. برای مصرف سرکه سیب باید 1 قاشق چای خوری از آن را در یک لیوان آب گرم ترکیب کنید و روزانه 2 بار از این ترکیب استفاده کنید.

چای سبز

چای سبز یکی از بهترین دمنوش ها برای تقویت عملکرد کبد است. این چای دارای آنتی اکسیدان هایی است که به کاهش کلسترول کم می کند و از تجمع بیش از حد چربی در کبد نیز جلوگیری می کند. مصرف چای سبز موجب سم زدایی کبد و سایر اندام های بدن می شود. برای برطرف کردن علایم کبد چرب می توانید روزانه از 2 تا 3 فنجان چای سبز استفاده کنید.

درمان کبد چرب با زردچوبه

برای درمان کبد چرب در خانه می توانید از زردچوبه استفاده کنید. زردچوبه به  از بین بردن چربی های کبد کمک می کند و کبد را سم زدایی می کند. مصرف زردچوبه به دلیل آنتی اکسیدان هایی که دارد، برای حفظ عملکرد طبیعی کبد نیز مفید است. برای مصرف زردچوبه می توانید 1 قاشق چای خوری زردچوبه را با یک لیوان شیر ترکیب کنید و روزانه مصرف کنید.

قهوه

مصرف قهوه می تواند به خنثی کردن آنزیم های کبدی کمک کند و خطر ابتلا به بیماری های کبدی را کاهش دهد. قهوه از بروز کبد چرب، آسیب به کبد و پیشرفت بیماری های کبد جلوگیری می کند و نقش موثری بر درمان این بیماری ها دارد. برای درمان می توانید روزانه از یک فنجان قهوه استفاده کنید. پودر ترک اعتیاد دکتر بیز ، فرآیندی است که به فرد کمک می کند از وابستگی به مواد مخدر دست بکشد و زندگی سالمی را آغاز کند.

آب نیشکر

جالب است بدانید که مصرف روزانه آب نیشکر یکی دیگر از راهکارهای طبیعی در طب سنتی برای رفع اختلالات مختلف کبدی است.

سبزیجات

ترکیبات موجود در انواع سبزی می تواند به بدن در مبارزه با بیماری کبد چرب کمک کند. مطالعات انجام شده در سال 2021 نشان می دهد که مصرف اسفناج به دلیل نیترات و پلی فنول های متمایز می تواند روی درمان کبد چرب موثر باشد. جالب است بدانید که این نتایج در اسفناج و سبزیجات خام قابل مشاهده بود و سبزیجات پخته چنین تاثیری بر درمان این بیماری نداشتند.

حبوبات

مطالعات انجام شده روی انواع حبوبات نشان می دهد که مصرف انواع حبوبات مثل عدس، نخود، لوبیا، سویا و نخودفرنگی می تواند به بهبود سلامت روده، کاهش گلوکز و کاهش تری گلیسیرید خون کمک کند و خطر ابتلا به بیماری های کبدی را نیز کاهش دهد.

ماهی

مصرف ماهی های چرب مانند سالمون، ساردین، ماهی تن و قزل آلا به دلیل امگا 3 نقش موثری بر کاهش چربی کبد دارند. مطالعات نشان می دهد که مصرف ماهی برای کاهش التهاب و سطح چربی کبد مفید است و مقدار کلسترول خوب خون (HDL) را افزایش می دهد.

درمان کبد چرب با خاکشیر

خاکشیر یک روش موثر برای درمان کبد چرب در طب سنتی است. برای مصرف خاکشیر می توانید جوشانده آن را به صورت ناشتا مصرف کنید. خاکشیر خاصیت سم زدایی دارد و کبد را از سموم و چربی های اضافی پاکسازی می کند.

تخمه آفتابگردان

تخمه آفتابگردان سرشار از ویتامین E است و تحقیقات نشان می دهد که مصرف ویتامین E می تواند به کاهش چربی کبد و بهبود عملکرد آن کمک زیادی کند. هر 100 گرم تخمه آفتابگردان حدود 20 میلی گرم ویتامین E دارد که می تواند بیشتر از 100 درصد نیاز روزانه بدن به این ویتامین را تامین کند.

سیر

سیر یکی دیگر از سبزیجاتی است که می تواند به از بین بردن چربی کبد کمک کند. مطالعات نشان می دهد که مصرف سیر یا پودر سیر موجب کاهش وزن و چربی در افراد مبتلا به بیماری کبد چرب می شود. در یک مطالعه که در سال 2020 انجام شد، مشخص شد که مصرف 800 میلی گرم پودر سیر در روز برای مدت 15 هفته می تواند به بهبود آنزیم های کبد و کاهش چربی کبد کمک کند.

شربت سکنجبین

اگر به دنبال این هستید که کبد چرب را سه سوته درمان کنید، پیشنهاد ما مصرف شربت سکنجبین است. برای تهیه سکنجبین باید یک واحد سرکه انگور طبیعی را با 2 واحد عسل و 8 واحد آب ترکیب کنید. سپس مواد را روی حرارت قرار دهید تا به صورت ملایم بجوشند. زمانی که حدود یک سوم آن بخار شد، می توانید یک دسته نعناع به آن اضافه کنید. درنهایت این شربت را صبح ها به صورت ناشتا و یا یک ساعت بعد از غذا میل کنید تا کبد چرب درمان شود. پک گیاهی چاق کننده قوی در وهله اول منشا لاغری را از بین می برد

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "درمان کبد چرب در زنان طب سنتی" هستید؟ با کلیک بر روی کسب و کار ایرانی, پزشکی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "درمان کبد چرب در زنان طب سنتی"، کلیک کنید.