همه گرفتاری های مصرف چای پررنگ

همه گرفتاری های مصرف چای پررنگ
آفتاب نیوز :

هر چه چای مصرفی پررنگ تر یا به اصطلاح غلیظ تر باشد میزان کافئین دریافتی بیشتر می شود. کافئین یک ماده شیمیایی خوراکی است که در دو فرم طبیعی و سنتتیک (مصنوعی) یافت می شود. فرم طبیعی کافئین در بسیاری از گیاهان از جمله قهوه دانه های کاکائو و برگ های چای وجود دارد و فرم مصنوعی آن در نوشیدنی ها و نوشابه های انرژی زا یافت می شود.

کافئین ادرار آور است؛ بنابراین نوشیدن چای پررنگ باعث اتلاف آب بدن شده و فرد را با مشکل یبوست مواجه می کند.

کافئین موجب افزایش ضربان قلب و فشار خون می شود نوشیدن چای پررنگ باعث سوزش در ناحیه قفسه سینه و قلب فرد می شود.

چای مصرفی هرچه پررنگ تر باشد شدت این تداخل بیشتر می شود.

 افراد مبتلا به کم خونی ناشی از فقر آهن نوشیدن چای پررنگ را ترک کرده و یا مصرف آن را به حداقل یک ساعت قبل یا بعد از غذای حاوی منابع آهن موکول کنند.

تاثیر منفی کافئین بر جذب آهن صرفاً مربوط به منابع گیاهی آهن نظیر آهن موجود در اسفناج می شود و نه منابع حیوانی آن نظیر آهن موجود در گوشت قرمز؛ بنابراین این موضوع باید مورد توجه گیاهخواران قرار گیرد.

شاید در ظاهر این عملکرد کافئین مطلوب به نظر برسد ولی در واقع نوشیدن چای پررنگ در شب به خصوص ساعات پایانی شب منجر به بی قراری و بی خوابی شده و در درازمدت نیز سطح اضطراب را افزایش می دهد.

افراد دارای سابقه مشکلات قلبی خانم های باردار مبتلایان به ریفلاکس (سوزش سردل ترش کردن) و زخم معده و افراد مبتلا به سنگ های کلیوی باید از نوشیدن چای پررنگ خودداری کرده و یا مصرف آن را محدود کنند.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "همه گرفتاری های مصرف چای پررنگ" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "همه گرفتاری های مصرف چای پررنگ"، کلیک کنید.