پروتئین
- پزشکی
روزانه چقدر پروتئین مصرف کنیم؟
متخصصان تغذیه و سلامت تاکید دارند همه افراد باید روزانه مقدار مناسبی پروتئین دریافت کنند. به گزارش هانسی، کارشناسان میگویند دریافت حداقل ۰.۸ گرم پروتئین به ازای هر کیلوگرم وزن بدن در روز کافی است، یعنی اگر فردی به طور متوسط…
- اقتصادی
تولید گوشت مصنوعی از باقلا و نخود با ۹۰ درصد پروتئین خالص در کشور
یکی از شرکتهای فناور با استفاده از ایزولههای پروتئینی دو گیاه، موفق به تولید گوشت گیاهی حاوی ۸۵ تا ۹۰ درصد پروتئین شدند که شباهت زیادی در طعم و بو با بافت گوشت حیوانی دارد و به گفته آنها این…