جاذبه های دیدنی ولز
تصور کنید در حال برنامه ریزی برای سفری به یادماندنی هستید و ولز این سرزمین سرسبز بریتانیا در ذهن شما نقش بسته است. شاید از خود می پرسید کدام گوشه از این کشور کوچک با تاریخ غنی و طبیعت بکرش بیشترین جذابیت را برای شما خواهد داشت؟ آیا به دنبال قلعه های باستانی هستید که داستان های قرون گذشته را روایت می کنند یا شیفته مناظر کوهستانی خیره کننده و سواحل دراماتیک آن هستید؟ این محتوا راهنمای شماست تا با برجسته ترین جاذبه های دیدنی ولز آشنا شوید و سفری متناسب با علایق خود برنامه ریزی کنید. از پارک های ملی وسیع گرفته تا شهرهای تاریخی و سازه های مهندسی شگفت انگیز گشتی در قلب و روح ولز خواهیم داشت.

بهترین جاهای دیدنی ولز که نباید از دست بدهید
پارک ملی اسنودونیا
پارک ملی اسنودونیا که در شمال ولز واقع شده گنجینه ای بی نظیر از زیبایی های طبیعی و مقصدی محبوب برای علاقه مندان به طبیعت گردی و ماجراجویی است. این پارک وسیع شامل بلندترین قله ولز کوه اسنودون با ارتفاع ۱۰۸۵ متر است که منظره ای پانورامیک از اطراف ارائه می دهد. دامنه این کوه ها با شیب های تند حس متفاوتی از عظمت طبیعت را به بازدیدکنندگان القا می کند.
اسنودونیا تنها به کوهستان محدود نمی شود؛ دره های سرسبز دریاچه های آرام رودخانه های خروشان و آبشارهای دیدنی تصویری کامل از تنوع چشم اندازهای ولز را به نمایش می گذارند. این پارک فرصت های بی شماری برای پیاده روی در مسیرهای متنوع کوهنوردی دوچرخه سواری کوهستان و فعالیت های آبی در دریاچه ها فراهم می آورد.
علاوه بر طبیعت بکر بقایای معادن قدیمی و روستاهای کوچک نیز در این منطقه دیده می شوند که نشان از تاریخ و فرهنگ منطقه دارند. برای کسانی که به دنبال راهی آسان تر برای رسیدن به قله اسنودون هستند راه آهن کوهستان اسنودون تجربه ای خاطره انگیز را ارائه می دهد و شما را بدون نیاز به پیاده روی سخت به بالای کوه می رساند.
قلعه کانوی
قلعه کانوی یکی از باشکوه ترین قلعه های قرون وسطایی در ولز شمالی است که در شهر تاریخی کانوی و در نزدیکی پارک ملی اسنودونیا قرار گرفته است. این قلعه توسط ادوارد اول انگلستان بین سال های ۱۲۸۳ تا ۱۲۸۹ به عنوان بخشی از کمپین فتوحات او در ولز ساخته شد و نمونه ای برجسته از معماری نظامی آن دوران به شمار می رود.
قلعه با دیوارهای سنگی تیره و هشت برج عظیم بر فراز تپه ای مشرف به رودخانه و شهر خودنمایی می کند. معماری دفاعی آن بسیار پیشرفته بوده و برای مقاومت در برابر حملات طراحی شده است. بازدیدکنندگان می توانند بر روی دیوارها قدم بزنند و از چشم اندازهای خیره کننده شهر قدیمی بندر و کوهستان های اطراف لذت ببرند.
شهر کانوی نیز با دیوارهای دفاعی کامل خود که قلعه را به شهر متصل می کنند تجربه ای منحصر به فرد از یک شهر قرون وسطایی ارائه می دهد. کلیسای سنت ماری و کوچک ترین خانه بریتانیا نیز از دیگر دیدنی های این شهر جذاب هستند. قلعه کانوی به همراه چند قلعه دیگر ولز به عنوان میراث جهانی یونسکو ثبت شده اند.
کاردیف
کاردیف پایتخت پرجنب وجوش ولز در جنوب شرقی این کشور واقع شده و ترکیبی از تاریخ غنی و مدرنیته را به نمایش می گذارد. این شهر بندری باستانی در سال ۱۹۵۵ به عنوان پایتخت ولز انتخاب شد و از آن زمان شاهد توسعه و نوسازی های چشمگیری بوده است.
قلعه کاردیف که در مرکز شهر قرار دارد نمادی از تاریخ طولانی این منطقه است. این قلعه که ریشه های آن به دوران رومی ها بازمی گردد و در قرون وسطی و دوره ویکتوریا گسترش یافته معماری متنوعی را در خود جای داده و بازدید از آن تجربه ای جذاب از ادوار مختلف تاریخ ولز را فراهم می کند.
کاردیف همچنین میزبان مراکز فرهنگی و ورزشی مهمی است از جمله ورزشگاه میلنیوم (Principality Stadium) که محل برگزاری رویدادهای بزرگ ورزشی و کنسرتی است و مرکز میلنیوم ولز (Wales Millennium Centre) که قلب هنرهای نمایشی شهر محسوب می شود. موزه ملی کاردیف نیز با مجموعه های متنوع از هنر تاریخ طبیعی و باستان شناسی از دوران برنز تا آثار مدرن یکی دیگر از جاذبه های اصلی شهر است.
پارک ملی پمبروک شایر
پارک ملی پمبروک شایر در جنوب غربی ولز تنها پارک ملی ساحلی این کشور است و شامل خط ساحلی دیدنی جزایر دریایی و بخش هایی از خشکی می شود. این پارک به خاطر مسیر ساحلی پمبروک شایر شهرت جهانی دارد که فرصتی بی نظیر برای پیاده روی در کنار صخره های دراماتیک خلیج های پنهان و سواحل شنی زیبا فراهم می کند.
این منطقه زیستگاه انواع حیات وحش دریایی و پرندگان است. می توانید فوک ها را بر روی صخره ها مشاهده کنید و گونه های مختلف پرندگان دریایی را در حال پرواز بر فراز اقیانوس ببینید. جزایر مانند اسکومر و اسکوهلم مقاصدی ایده آل برای تماشای پرندگانی چون پافین ها هستند.
علاوه بر طبیعت پارک ملی پمبروک شایر دارای روستاهای ماهیگیری جذاب شهرهای ساحلی رنگارنگ و قلعه های تاریخی متعددی است که به جذابیت های منطقه می افزایند. فعالیت هایی مانند قایق سواری کایاکینگ موج سواری و سایر ورزش های آبی در این منطقه بسیار محبوب هستند و فرصت های فراوانی برای لذت بردن از دریا و ساحل وجود دارد.
پارک ملی برکن بیکنز
پارک ملی برکن بیکنز در جنوب ولز با کوهستان های گرد و قله های باشکوه دره های عمیق و آبشارهای زیبا مقصدی عالی برای دوستداران طبیعت و فعالیت های فضای باز است. این پارک شامل چهار رشته کوه اصلی است که بلندترین آن ها پِن وای فَن (Pen y Fan) با ارتفاع ۸۸۶ متر است.
برکن بیکنز به خاطر مسیرهای پیاده روی متنوع خود شهرت دارد از مسیرهای آسان در کنار کانال ها و رودخانه ها گرفته تا صعودهای چالش برانگیز به قله ها. منطقه ‘مسیر آبشارها’ (Waterfall Country) در جنوب پارک مجموعه ای از آبشارهای دیدنی را در خود جای داده که یکی از محبوب ترین نقاط پارک محسوب می شود.
این پارک ملی همچنین دارای تاریخچه ای غنی است و بقایای سازه های باستانی قلعه ها و کلیساهای قدیمی در سراسر آن پراکنده اند. رصدخانه پارک ملی برکن بیکنز به دلیل آسمان تاریک و شفاف خود مکانی عالی برای ستاره بینی و تماشای کهکشان راه شیری است و عنوان ‘پارک بین المللی آسمان تاریک’ را دریافت کرده است.
قلعه هارلش
قلعه هارلش بر فراز صخره ای با چشم انداز خیره کننده به دریای ایرلند و کوهستان های اسنودونیا در شهر هارلش در شمال ولز قرار دارد. این قلعه یکی دیگر از سازه های ادوارد اول است که بین سال های ۱۲۸۲ تا ۱۲۸۹ ساخته شد و بخشی از میراث جهانی یونسکو به شمار می رود.
طراحی قلعه هارلش با دیوارهای متحدالمرکز و برج های قدرتمند نمونه ای پیشرفته از معماری نظامی قرون وسطی است. موقعیت استراتژیک آن بر روی صخره دسترسی به آن را از سه طرف بسیار دشوار می کرد و از سمت چهارم نیز توسط یک دروازه بزرگ و مستحکم محافظت می شد.
قلعه هارلش در طول تاریخ ولز نقش مهمی ایفا کرده و بارها در برابر محاصره ها مقاومت کرده است از جمله در شورش اووین گلیندور در اوایل قرن پانزدهم. بازدید از قلعه فرصتی است برای قدم زدن در تاریخ و لذت بردن از یکی از زیباترین چشم اندازهای ساحلی ولز. راه پله های شیب دار شما را به بالای دیوارها و برج ها هدایت می کنند و دیدی وسیع از اطراف را فراهم می آورند.
قلعه کارنارفون
قلعه کارنارفون یکی از بزرگترین و تأثیرگذارترین قلعه های ولز است که در شهر کارنارفون در شمال غربی ولز واقع شده است. این قلعه نیز به دستور ادوارد اول و پس از فتح ولز ساخته شد و ساخت آن در سال ۱۲۸۳ آغاز گردید. کارنارفون نه تنها یک قلعه نظامی بلکه نمادی از قدرت و اقتدار انگلستان بر ولز بود.
معماری قلعه کارنارفون بسیار متمایز است؛ دیوارهای چندضلعی و برج های عظیم آن به ویژه برج عقاب با سه مناره از قلعه های دیگر ادوارد متمایز می شود. گفته می شود ادوارد اول از دیوارهای شهر قسطنطنیه در طراحی این قلعه الهام گرفته است. این قلعه محل تولد ادوارد دوم اولین شاهزاده ولز انگلیسی بود و از آن زمان به بعد مراسم اعطای لقب شاهزاده ولز اغلب در اینجا برگزار می شود.
قلعه کارنارفون همراه با قلعه های کانوی هارلش و بوماریس به عنوان میراث جهانی یونسکو ثبت شده است. بازدید از این قلعه فرصتی برای کاوش در تاریخ ولز و معماری قرون وسطی است. موزه های کوچکی نیز در داخل قلعه وجود دارند که به تاریخ منطقه و هنگ سلطنتی ولز می پردازند.
قلعه بوماریس
قلعه بوماریس در جزیره انگلسی در شمال غربی ولز آخرین و از نظر فنی پیشرفته ترین قلعه ای است که ادوارد اول در ولز ساخت. ساخت این قلعه در سال ۱۲۹۵ آغاز شد اما هرگز به طور کامل به پایان نرسید. با این حال معماری آن نمونه ای بی نظیر از طراحی دفاعی هم مرکز در قرون وسطی است.
قلعه بوماریس دارای دو حلقه دیوار دفاعی است که یکی در داخل دیگری قرار گرفته و توسط خندقی احاطه شده اند. این طراحی امکان دفاع چندلایه را فراهم می کرد. با وجود ناتمام ماندن قلعه بوماریس به دلیل تقارن و مهندسی دقیق خود به عنوان یکی از زیباترین قلعه های قرون وسطی در نظر گرفته می شود.
این قلعه نیز بخشی از میراث جهانی یونسکو است و بازدید از آن به شما امکان می دهد تا با پیچیدگی های معماری نظامی قرون وسطی آشنا شوید. موقعیت آن در شهر ساحلی بوماریس در جزیره انگلسی نیز به جذابیت آن می افزاید و دسترسی به سایر دیدنی های جزیره را آسان می کند.
قنات Pontcysyllte
قنات Pontcysyllte یک شاهکار مهندسی از دوران انقلاب صنعتی است که در شمال شرقی ولز قرار دارد و بخشی از میراث جهانی یونسکو محسوب می شود. این قنات در اوایل قرن نوزدهم توسط توماس تلفورد و ویلیام جسوپ برای انتقال کانال لانگولن بر روی دره رودخانه دی ساخته شد.
این سازه شگفت انگیز شامل یک کانال آبی است که بر روی ۱۹ پایه سنگی باریک و بلند قرار گرفته و آب را در یک سینی چدنی به طول ۳۰۴ متر و ارتفاع ۳۸ متر بالای دره حمل می کند. این قنات بلندترین و طولانی ترین سازه مشابه در بریتانیا و یکی از برجسته ترین نمونه های مهندسی عمران در جهان است.
امروزه قنات Pontcysyllte یک جاذبه گردشگری محبوب است. بازدیدکنندگان می توانند با قایق های تفریحی یا پیاده از روی مسیر باریک کنار کانال عبور کنند و از چشم اندازهای خیره کننده دره لذت ببرند. این قنات نه تنها یک بنای تاریخی بلکه یک مسیر آبی فعال است که قایق های کانالی هنوز از آن استفاده می کنند.
جزیره انگلسی
جزیره انگلسی (Anglesey) بزرگترین جزیره ولز است که در سواحل شمال غربی این کشور در دریای ایرلند واقع شده و توسط دو پل مشهور پل ساسپنشن کانوی و پل بریتانیا به سرزمین اصلی متصل می شود. این جزیره دارای تاریخچه ای غنی و مناظر طبیعی متنوعی است.
انگلسی به خاطر خط ساحلی زیبای خود شهرت دارد که بخش عمده ای از آن به عنوان منطقه حفاظت شده طبیعی تعیین شده است. مسیر پیاده روی ساحلی انگلسی به طول ۲۰۴ کیلومتر فرصتی عالی برای کشف خلیج های پنهان صخره های دراماتیک و روستاهای ساحلی جذاب فراهم می کند. این جزیره زیستگاه انواع پرندگان دریایی و حیات وحش دیگر است.
جزیره انگلسی همچنین دارای سایت های باستانی متعددی از دوران نوسنگی و عصر برنز است از جمله دالمن های (مقبره های سنگی) باستانی. قلعه بوماریس که در فهرست میراث جهانی یونسکو قرار دارد یکی از مهم ترین جاذبه های تاریخی جزیره است. علاوه بر این فانوس های دریایی دیدنی دهکده هایی مانند لالن فایرپوول گوین گیل (با طولانی ترین نام مکان در اروپا) و فرصت های فراوان برای فعالیت های آبی انگلسی را به مقصدی جذاب تبدیل کرده است.
های روی وی
های روی وی (Hay-on-Wye) یک شهر کوچک و جذاب در منطقه پوویس ولز است که در نزدیکی مرز با انگلستان و در حاشیه پارک ملی برکن بیکنز قرار گرفته است. این شهر به خاطر تعداد بی شمار کتابفروشی های دست دوم و عتیقه خود شهرت جهانی دارد و به عنوان ‘شهر کتاب’ شناخته می شود.
های روی وی بیش از ۲۰ کتابفروشی دارد که در انواع مختلفی از ساختمان ها از جمله قلعه قدیمی شهر پراکنده اند. این تمرکز بی نظیر از کتابفروشی ها های را به مقصدی ایده آل برای دوستداران کتاب و کتاب بازها تبدیل کرده است. قدم زدن در خیابان های باریک شهر و جستجو در میان قفسه های پر از کتاب تجربه ای لذت بخش است.
شهرت های روی وی با برگزاری سالانه جشنواره بین المللی های (Hay Festival) افزایش یافته است. این جشنواره ادبی و هنری که یکی از معتبرترین رویدادهای فرهنگی بریتانیا است نویسندگان فیلسوفان هنرمندان و علاقه مندان به فرهنگ را از سراسر جهان گرد هم می آورد و فضایی پر جنب وجوش و فکری در شهر ایجاد می کند.
کلیسای جامع سنت دیوید
کلیسای جامع سنت دیوید در شهر کوچکی به همین نام در منطقه پمبروک شایر در جنوب غربی ولز واقع شده و یکی از مهم ترین مکان های مذهبی و تاریخی در ولز است. این کلیسا به سنت دیوید قدیس حامی ولز اختصاص دارد و از قرون وسطی مرکز زیارتی مهمی بوده است.
ساخت و ساز کلیسای جامع کنونی در دهه ۱۱۸۰ میلادی با استفاده از ماسه سنگ محلی آغاز شد و نمونه ای برجسته از معماری نورمن و قرون وسطی ولز است. این کلیسا در طول قرون شاهد تغییرات و بازسازی های متعددی بوده است اما بخش های زیادی از ساختار اصلی آن باقی مانده است.
فضای داخلی کلیسای جامع سنت دیوید بسیار باشکوه است؛ سقف چوبی کنده کاری شده مقبره سنت دیوید و سایر آثار تاریخی از جمله چوبه های اسقف اعظم و جام های نقره ای قدیمی از جمله دیدنی های آن هستند. موقعیت کلیسا در دره ای کوچک حس آرامش و معنویت خاصی به آن می بخشد و آن را به مکانی برای تأمل و بازدید تبدیل کرده است.
اطلاعات مفید درباره ولز
ولز کجاست؟
ولز یکی از چهار کشور تشکیل دهنده پادشاهی متحده بریتانیای کبیر و ایرلند شمالی است. این کشور در غرب جزیره بریتانیا واقع شده و از شرق با انگلستان از شمال و غرب با دریای ایرلند و از جنوب با تنگه بریستول هم مرز است. پایتخت و بزرگترین شهر آن کاردیف است.
تاریخچه ولز
ولز دارای تاریخچه ای بسیار طولانی و پیچیده است که ریشه های آن به دوران پیش از رومی ها و قبایل سلتیک بازمی گردد. پس از دوره رومی ها ولز به پادشاهی های کوچک تقسیم شد. در قرون وسطی ولز مقاومت های زیادی در برابر تهاجمات انگلیسی ها نشان داد اما سرانجام در قرن سیزدهم توسط ادوارد اول فتح شد.
ولز در سال ۱۵۳۶ به طور رسمی با انگلستان متحد شد اما هویت فرهنگی و زبانی خود را حفظ کرد. در قرون اخیر ولز دستخوش تحولات صنعتی مهمی شد به ویژه در زمینه معدن کاری و فولاد. امروزه ولز دارای یک پارلمان محلی (Senedd Cymru) است که مسئولیت اداره بسیاری از امور داخلی آن را بر عهده دارد.
فرهنگ و سنت های کهن ولز
فرهنگ ولز عمیقاً ریشه در میراث سلتیک دارد و زبان ولزی (Cymraeg) یکی از قدیمی ترین زبان های زنده در اروپا است که هنوز در بخش هایی از کشور صحبت می شود. موسیقی شعر و ادبیات نقش مهمی در فرهنگ ولز ایفا می کنند و جشنواره های ادبی و هنری مانند ای ستدفود (Eisteddfod) از رویدادهای مهم فرهنگی هستند.
سنت های ولزی شامل داستان ها و افسانه های باستانی موسیقی محلی (مانند آواز گروهی مردان) و رقص های سنتی است. نمادهای ملی ولز شامل اژدهای قرمز (Y Ddraig Goch) بر روی پرچم تره فرنگی و نرگس هستند. ورزش به ویژه راگبی بخش مهمی از هویت فرهنگی ولز محسوب می شود.
بهترین زمان سفر به ولز
بهترین زمان برای سفر به ولز معمولاً فصل بهار (آوریل تا مه) و تابستان (ژوئن تا اوت) است. در این فصول هوا ملایم تر و روزها طولانی تر هستند که برای فعالیت های خارج از منزل و بازدید از جاذبه های طبیعی ایده آل است. گل ها در بهار شکوفا می شوند و تابستان فرصت های بیشتری برای لذت بردن از سواحل فراهم می کند.
فصل پاییز (سپتامبر تا اکتبر) نیز می تواند زمان خوبی برای سفر باشد زیرا مناظر طبیعی با رنگ های پاییزی زیبا می شوند و تعداد گردشگران کمتر است. با این حال آب و هوا در ولز می تواند بسیار متغیر باشد و بارش باران در هر فصلی امکان پذیر است بنابراین آماده بودن برای شرایط مختلف آب و هوایی توصیه می شود.
آب و هوای ولز چگونه است
آب و هوای ولز به طور کلی معتدل و اقیانوسی است با تابستان های خنک و زمستان های ملایم. این آب و هوا تحت تأثیر جریان گلف استریم قرار دارد. بارش باران در طول سال رایج است به ویژه در مناطق کوهستانی در شمال و غرب. مناطق ساحلی معمولاً بادخیزتر هستند.
دما در تابستان به طور متوسط بین ۱۵ تا ۲۰ درجه سانتی گراد است در حالی که در زمستان دما معمولاً بالای صفر درجه سانتی گراد باقی می ماند اگرچه در مناطق کوهستانی ممکن است برف ببارد. به دلیل متغیر بودن آب و هوا لایه پوشیدن لباس ها و همراه داشتن لباس ضد آب توصیه می شود.
چگونه به ولز سفر کنیم
برای سفر به ولز از خارج از بریتانیا معمولاً باید ابتدا به یکی از فرودگاه های اصلی انگلستان مانند هیترو لندن (LHR) یا منچستر (MAN) پرواز کنید. از آنجا می توانید با قطار اتوبوس یا خودروی اجاره ای به ولز سفر کنید. کاردیف نیز فرودگاه بین المللی کوچکتری دارد (CWL) که پروازهای مستقیم از برخی شهرهای اروپایی را می پذیرد.
سفر با قطار از شهرهای بزرگ انگلستان به کاردیف و سایر شهرهای ولز بسیار راحت است. شبکه قطار در ولز نیز بخش های مختلف کشور را به هم متصل می کند. اگر قصد بازدید از مناطق روستایی و پارک های ملی را دارید اجاره خودرو انعطاف پذیری بیشتری به شما می دهد.
بهترین هتل های ولز
ولز دارای طیف گسترده ای از اقامتگاه ها برای هر بودجه و سلیقه ای است. در شهرهای بزرگ مانند کاردیف سوانسی و نیوپورت می توانید هتل های زنجیره ای بین المللی بوتیک هتل ها و اقامتگاه های لوکس پیدا کنید. برای تجربه ای سنتی تر مهمان خانه ها (Guest Houses) و اقامتگاه های بستر و صبحانه (B&B) گزینه های عالی هستند.
در مناطق روستایی و پارک های ملی کلبه های خودپذیرایی (Self-catering cottages) مهمان خانه های روستایی و هتل های کوچک تر در دسترس هستند. برای علاقه مندان به طبیعت کمپینگ و گلمپینگ (Glamping) نیز در بسیاری از نقاط ولز محبوب است. توصیه می شود پیش از سفر به خصوص در فصول اوج گردشگری اقامتگاه خود را رزرو کنید.
غذاهای سنتی ولز
غذاهای سنتی ولز اغلب ساده و مبتنی بر مواد اولیه محلی مانند گوشت بره تره فرنگی سیب زمینی و پنیر هستند. یکی از مشهورترین غذاها ‘ولز ربیت’ (Welsh Rarebit) است که نان تست شده با سس پنیری حاوی پنیر چدار آبجو و ادویه است.
‘کاول’ (Cawl) یک خوراک سنتی مقوی است که معمولاً با گوشت بره یا گاو تره فرنگی سیب زمینی و سایر سبزیجات فصلی تهیه می شود. ‘لافربرد’ (Laverbread) که از نوعی جلبک دریایی تهیه می شود یکی دیگر از غذاهای سنتی ولز است که معمولاً با بیکن و تخم مرغ سرو می شود. کیک های ولزی (Welsh cakes) نیز شیرینی های کوچک و خوشمزه ای هستند که روی ساج پخته می شوند.
ولز کجاست؟
ولز یکی از کشورهای تشکیل دهنده پادشاهی متحده بریتانیا است که در غرب جزیره بریتانیا واقع شده و با انگلستان دریای ایرلند و تنگه بریستول هم مرز است.
بهترین زمان سفر به ولز چه فصلی است؟
بهترین زمان معمولاً فصل بهار (آوریل تا مه) و تابستان (ژوئن تا اوت) است که هوا ملایم تر و برای فعالیت های خارج از منزل مناسب تر است.
آب و هوای ولز چگونه است؟
آب و هوای ولز معتدل و اقیانوسی است با تابستان های خنک زمستان های ملایم و بارش باران در تمام طول سال به ویژه در مناطق غربی و کوهستانی.
چگونه به ولز سفر کنیم؟
اغلب از طریق پرواز به فرودگاه های انگلستان و سپس سفر با قطار اتوبوس یا خودرو به ولز یا پرواز مستقیم به فرودگاه بین المللی کاردیف امکان پذیر است.
مدارک لازم برای سفر به ولز چیست؟
برای سفر به ولز (بخشی از بریتانیا) نیاز به گذرنامه معتبر و در صورت لزوم ویزای بریتانیا دارید. شرایط ویزا بستگی به ملیت شما دارد.
فرهنگ مردم ولز چگونه است؟
فرهنگ ولز ریشه در سنت های سلتیک دارد با تأکید بر زبان ولزی موسیقی شعر ادبیات و ورزش هایی مانند راگبی. مردم ولز به مهمان نوازی شهرت دارند.
زبان ولزی چیست؟
زبان ولزی (Cymraeg) یک زبان سلتیک است که در ولز صحبت می شود. زبان رسمی ولز هم انگلیسی و هم ولزی است و تابلوها معمولاً به هر دو زبان هستند اگرچه انگلیسی زبان اصلی ارتباطات است.
واحد پول ولز چیست؟
واحد پول در ولز پوند استرلینگ (£) است همانند سایر نقاط پادشاهی متحده.
سوغات ولز چیست؟
سوغات ولز شامل پنیر محصولات پشمی مصنوعات چوبی کتاب های ولزی نمادهای ملی مانند اژدهای قرمز و نرگس و کیک های ولزی است.
بهترین شهرهای ولز برای بازدید کدامند؟
برخی از بهترین شهرها شامل کاردیف (پایتخت) سوانسی (شهر ساحلی) نیوپورت بنگور و شهرهای تاریخی مانند کانوی و کارنارفون هستند.
اژدهای قرمز در پرچم ولز نماد چیست؟
اژدهای قرمز (Y Ddraig Goch) نماد ملی ولز است و ریشه در افسانه های باستانی ولزی دارد. این نماد قدرت شجاعت و هویت ولزی را نشان می دهد.
آیا ولز کشوری مستقل از انگلیس است؟
خیر ولز کشوری مستقل از انگلیس نیست. ولز یکی از چهار کشور تشکیل دهنده پادشاهی متحده (بریتانیا) است و دارای پارلمان محلی با اختیارات محدود است اما بخشی از یک واحد سیاسی بزرگتر محسوب می شود.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "جاذبه های دیدنی ولز" هستید؟ با کلیک بر روی گردشگری و اقامتی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "جاذبه های دیدنی ولز"، کلیک کنید.